Anything is possible!

April 10, 2011

Viata incepe mereu..

Filed under: Chipuri nevazute — teo @ 8:54 pm

Life as we know it. NOT!
Scriem in momentele de deznadejde. Dar ce este deznadejdea?

Oamenii te judeca si te ajuta sau te musca, intai dupa impresia pe care si-o fac si pe urma dupa mutra ta, iar cel mai rar dupa ceea ce tu poti sau meriti cu adevarat.

Asa e in viata uneori: inoti la vale, linistit, timpul trece si pot sa treaca asa cateva zile sau cateva luni sau cativa ani, totul curge lent si deodata te trezesti intr-un val-vartej, care intai te invarteste pana nu mai stii unde esti; pe urma te zgaltaie zdravan, de colo pana colo, pe loc, pana nu mai stii cine esti; pe urma, de acolo, fara sa stii cum, te azvarle undeva departe de tine si de toate ale tale, pe un mal hat-aici, pe un mal neasteptat sau mult visat.

Hoinareste si invita-ti si sufletul.

1 Comment »

  1. De multe ori totul se intampla intr-o ceata totala si in momentul cand se linistete totul deja e prea tarziu pentru a mai putea face ceva.
    Viata este un dar de care nu stim sa profitam si de totodata si o improbabilitate pentru ca sansele de a supravietui si de a reusi in viata sunt infime pentru majoritatea dintre noi……cum incepe conteaza mai mult mai putin decat cum se termina.

    Comment by George D — June 8, 2011 @ 1:43 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress